Hoe kan ik een zoekopdracht uitvoeren?

Wanneer u niet zeker weet waar u een bepaald bestand hebt opgeslagen kan u het snel terugvinden via filters op bepaalde metadata.

Navigeer naar de startpagina en klik op het filter-icoon in de linker bovenhoek. Selecteer in het filtermenu bv. de metadata kolom "Filename". Vervolgens voert u de naam (of een deel er van) van het bestand in en klikt u op de zoek knop om de filter te activeren.

Indien het overzicht nog te veel resultaten bevat, kan u extra filters op andere metadata toevoegen, om uw zoekopdracht nog verder te verfijnen.

Heeft u alsnog het gewenste bestand niet kunnen terugvinden? Laad dan het document opnieuw op. Op de homepagina klikt u op de knop "Upload" en selecteer het gewenste bestand. In de drop zone kan u aan de linkerkant altijd herkennen of het document al bestaat. Indien het al bestaat, heeft u de keuze om de bestaande versie te overschrijven of als nieuw op te laden. Ook alle metadata die werd ingevuld voor de bestaande versie zal worden weergegeven. Via die metadata kan u opnieuw gaan zoeken.

Toch niet kunnen terugvinden? Mogelijk ging er iets fout bij het opladen of u geeft geen rechten meer tot het bestand. Mogelijk heeft een collega intussen extra metadata aan het bestand toegevoegd, waar u geen rechten voor heeft en waardoor het document nu wordt afgeschermd voor u.