Hoe kan ik mijn eigen tegeltjes maken?

Er zijn verschillende programma's waarmee u van start kan gaan, om alle tegeltjes voor Ishtar.365 en/of Ishtar.DMS te gaan configureren. Denk bijvoorbeeld aan Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Figma, FotoLab, Gimp, ... U kan van start gaan met volgend template voor Adobe PhotoShop.

Als u geen van de bovengenoemde programma's heeft, kunt u bijvoorbeeld het programma Lunacy downloaden. Dit is gratis en vrij eenvoudig in gebruik. U kan het programma downloaden via de volgende link. Vanzodra u klaar bent met de installatie van Lunacy en het programma hebt opgestart, kan u van start gaan via volgende template

Picture42

Het template bestaat uit 2 lagen. De eerste laag is de vorm, in dit geval een afgerond vierkantje. Als u liever ronde cirkelvormige tegels, dan dient u een andere vorm toe te voegen en de huidige te verwijderen.

De achtergrondkleur van de vorm is in het template voorzien van een lichte overgang (gradient). Zowel de hoofdkleur en de overgangkeur kan u beide aanpassen. Indien u geen overgang wenst, kan u deze verwijderen.

Zodra de basis van uw eerste tegel klaar is, kan u een icoontje kiezen via "Icons" in het menu. In Lunacy heeft u een uitgebreide variatie aan icoontjes. Met behulp van de zoekfunctie kunt u snel een icoon vinden dat geschikt is voor elke tegel. Na het toevoegen van het gewenste icoon kan u het huidige Ishtar logo verbergen of verwijderen en het gekozen icoon aanpassen naar wens. Ook de kleur van het gekozen icoon kunt u aanpassen. Zorg ervoor dat het icoon voor alle tegels gecentreerd staat en zo goed als dezelfde grootte heeft.

U kunt ervoor kiezen om tegels op een andere rij een andere achtergrondkleur te geven. De volledige look & feel van alles tegels en tegelpagina's laten we volledig over aan uw wensen en huisstijl richtlijnen van uw organisatie.

Gaat u toch liever van start met voorgeconfigureerde tegels? We hebben een kleine database aangelegd met tegels om u tijd te besparen, meer info vind u hier terug.