Ik kan de applicatie niet installeren, wat is het probleem?

Nadat u een bepaalde app heeft aangekocht, ontvangt u een email met meer uitleg over de nodige installatie stappen. Deze stappen dienen te gebeuren door iemand met de rol van "Global administrator" in uw organisatie. Mogelijk heeft u onvoldoende rechten om verder te gaan in één van de installatie stappen. Meer informatie omtrent de installatie kan u ook terugvinden op de "Aan de slag" pagina. Indien het probleem zich blijft voordoen, aarzel niet om ons te contacteren. Dit kan via email of Teams.