Applicatie kan niet worden weergegeven?

Ziet u enkel maar een wit scherm na het openen van een Ishtar applicatie?

iphone-mockup-free-psd-1024x712_mock-upDit komt vaak voor bij het gebruik van Safari op Apple-apparaten. De meest recentste browser versies als Safari bevatten nieuwe privacyfuncties, waaronder een agressievere aanpak om cross-site tracking te voorkomen.

Al onze Ishtar applicaties worden in iFrames weergegeven in Ishtar.365. Wat is een iFrame? Het stelt ontwikkelaars in staat om inhoud van een andere webpagina in te sluiten in de hoofdpagina.

Echter, vanwege de standaard ingeschakelde cross-site tracking functionaliteit, kunnen Ishtar-applicaties binnen Ishtar.365 niet worden weergegeven.

Om deze preventieve cross-site tracking uit te schakelen, volgt u deze stappen:

Safari (iPhone & iPad):

1. Ga naar Instellingen > "Safari".
  2. Onder "Privacy & beveiliging": schakel de optie "Voorkom Cross-site tracking" uit.

Safari (Mac):

1. Ga naar Safari > "Voorkeuren"
    2. Klik op Privacy en selecteer "Voorkom Cross-site tracking" uit.

Google Chrome & Microsoft Edge (iPhone & iPad):

1. Ga naar Instellingen > "Chrome" of "Edge".
    2. Schakel de optie "Sta cross-site tracking" toe.

Samsung android browser:

1. Open "Internet"
    2. Open het menu in de rechterbovenhoek en klik op "Instellingen".
    3. "Privacy en beveiliging" of "Privacy dashboard" > "Smart anti-tracking"
    4. Selecteer "Alleen geheime modus"

Google Chrome:

1. Open Chrome
    2. Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek om het menu te openen en klik op "Instellingen".
    3. "Privacy en beveiliging" > "Third-party" cookies"
    4. Schakel de optie "Stuur een 'Do Not Track' verzoek met uw surfverkeer" uit.

Microsoft Edge:

1. Open Edge
    2. Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek om het menu te openen en klik op "Instellingen".
    3. "Privacy, zoeken en services" > "Third-party cookies"
    4. Selecter "Basis" onder "Tracking voorkomen"